Табір відпочинку Салют

Табір відпочинку Салют

Відділ освіти, молоді та спорту розпочав сезон відпочинку та оздоровлення для дітей пільгових категорій. Його розпочали 24 червня діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, батьки яких проходили або ще й зараз проходять службу в зоні АТО. Їх радо зустрічали у таборі відпочинку "Салют" у с.Коблево Миколаївської області.

На молодіжному форумі у Городницькій ОТГ учасники напрацювали 6 проектів

На молодіжному форумі у Городницькій ОТГ учасники напрацювали 6 проектів

21 та 22 червня у Городницькій ОТГ в приміщенні опорної школи, що у Новоград-Волинському районі, відбувся молодіжний форум «Можливості молоді в громаді в умовах децентралізації», який зібрав 80 учасників із 6 громад регіону. Команди Любарської, Городницької, Баранівської, Довбиської, Семенівської та Коростишівської ОТГ складались із учнів, студентів та молодих фахівців громади.

Нарада Любарської селищної ради

Нарада Любарської селищної ради

22 червня 2018р. відбулась нарада з виконуючими обов’язки старости  Любарської селищної ради. Заступник голови Гуменюк Олена Анатоліївна Спільно з працівниками Любарського відділення Бердичівської ОДПІ головного управління ДФС у Житомирській області та начальником відділу економічного розвитку  та інвестицій Мосюрою Оленою Юрівною ознайомили  присутніх  про встановлення податків на 2019 рік.

В  с. Горопаї  Любарської селищної ради відбулися збори громадян

В с. Горопаї Любарської селищної ради відбулися збори громадян

19 червня  2018р.  в  с. Горопаї  Любарської селищної ради відбулися збори громадян. На зустріч жителями прибули голова селищної ради Володимир Герасимчук, начальник управління  праці та соціального захисту населення РДА Уманець Галина та представник Любарського військового комісаріату Роман Абрамчук.