Сповнена драйву,швидкості, подій, емоцій завершився перший (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). До участі у ній запрошувалися усі заклади загальної середньої освіти Любарщини. Всього у І та ІІ турі  взяли участь 18 ЗЗСО Любарської селищної ради та один – району (Новочорторийська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Напередодні проведення гри в оргкомітет  роями подавалися матеріали  для участі у конкурсі звітів «Добре діло», у яких містився звіт про виконання справ відповідно ідейним принципам лицарства.

Програма гри передбачала проведення цілого ряду випробувань.

Розпочалась гра з конкурсу «Впоряд», де необхідно було показати  навички зі стройової підготовки згідно Муштрованого впоряду гри «Джура».

Навички з військової підготовки демонструвалися на конкурсах «Розбирання та збирання автомата Калашникова», «Стрільба», «Метання гранати»..  Конкурс «Відун» визначив  кращих знавців історії України.  При проходженні  випробування  «Рятівник»  необхідно було показати теоретичні знання та практичні навички надання першої домедичної допомоги.Показати свою швидкість та спритність потрібно було на випробуванні «Смуга перешкод». Найбільший за обсягом був конкурс «Ватра» - представлення творчомистецького звіту рою.

За підсумками усіх конкурсів перемогу у грі серед закладів загальної середньої освітиІ-ІІІ ступенів виборов рій «Швидкоплинний Случ» (Любарська гімназія №1); друге місце посів рій «Нащадки козаків» (Новочорторийська ЗОШ І-ІІІ ст..); третє місце здобув рій «Козацький гарт» (Кириївська ЗОШ І-ІІІ ст.).