Фото без описуВ Черкаській області  смт. Маньківка 12-14 квітня в приміщення  районного центру культури і дозвілля відбувся II міжнародний турнір з боксу пам’яті майстра спорту  СРСР Любчика І.Ф.       

Урочистим маршем на подіум піднялися представники 14 команд  Молдови, Білорусі, Азербайджану, Київської, Вінницької, Полтавської, Івано-Франківської, Тернопільської, Кіровоградської, Житомирської, Черкаської, Дніпропетровської, Чернігівської, Закарпатської, Хмельницької областей, міст Київ та Миколаїва, а також Жашківського, Монастирищенського, Христинівського, Уманського, Тальнівського, Звенигородського, Шполянського районів та селища Маньківка.

На рингу в рамках єдиноборств свою майстерність та фізичний гарт мали можливість продемонструвати 200 вихованців провідних центрів боксу України,  Молдови, Білорусі та Азербайджану.

Від Любарського  КЗ ДЮСШ  приймали  участь  5 вихованців які зайняли призові місця:  Конон Артем  - 4 місце у ваговій  категорії 41.5кг,  Синиця Максим - 4 місце у ваговій категорії  43кг,  Шкоргута Ангеліна – 2 місце у ваговій категорії  52кг, Богданенко Юрій – 3 місце у ваговій  категорії  54 кг,  Сідов  Кирил  - 2 місце у ваговій  категорії  29кг.

Фото без описуФото без описуФото без опису