Фото без опису 21-24 березня  2019 року в місті Переяслав-Хмельницький  відбувся  міжнародний турнір з боксу «Молодь Переяславщини».

З вітальними словами до учасників турніру та всіх присутніх звернулися перший заступник голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Андрій Коркач, Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін, ректор Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди Віктор Коцур та голова Київської обласної федерації боксу, майстер спорту Костянтин Калашніков. Щиро побажали спортсменам та глядачам успіху, наснаги та перемоги найкращим.

       Турнір з боксу має статус міжнародного, адже заявлено команди не лише з різних міст України, а й з Білорусії та Німеччини.. За місця на п’єдесталі боролися близько 130 юних спортсменів. Участь також приймали  вихованці Любарського КЗ ДЮСШ  в складі  6 чоловік. Левадна Юлія зайняла перше місце серед молоді та студентства, Шкоргута Ангеліна - друге місце в ваговій категорії  52 кг,  Штельмах  Андрій - друге місце в ваговій  категорії  63кг, Орлик  Богдан  посів друге місце в ваговій категорії  79 кг,  Навроцький  Елізар- друге місце  в ваговій категорії  52 кг, Конон Артем- четверте місце в ваговій категорії  41,5 кг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису