Фото без описуПротягом  січня,  лютого 2019 року за ініціативи селищного голови відбувалися робочі наради по старостинських округах. На нарадах були присутні в.о.старости,  діловоди, депутати, землевпорядники, директори шкіл, завідувачі садочків, ФАПів, директори будинків культури .

         Під час робочої наради обговорювалися першочергові та найважливіші питання по кожному старостинському  округу. Найболючішими питаннями є наші дороги, водопостачання та освітлення вулиць. Не менш важливим є перекриття та ремонт покрівель закладів культури, придбання тепло пушок для обігріву  та купівля музичної техніки. Чи не найбільш  питань постає в галузі освіти. Адже питання ефективного освітнього процесу  є запорукою якісної освіти молодого підростаючого покоління.

         Питання постають різні  - це і ремонт покрівлі шкіл та садочків, заміна вікон та меблів. Не менш важливим  є забезпечення матеріально – технічної бази  навчальних закладів. І хоча на сьогодні процес забезпечення та оновлення комп’ютерною технікою шкіл вже розпочато, проте  зробити  потрібно ще багато.

Першочергові питання по кожному старостинському окрузі включені до програми соціально-економічного розвитку, з метою їх вирішення  в 2019 році.   

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису