13.07.2018 р. відбулось засідання чергової комісії з питань захисту прав дитини.

На порядку денному розглядалися питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав, про виконання батьківських обов’язків, умови проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначення днів побачень батьками з дітьми, питання щодо госпіталізації дитини для лікування в медичний заклад та інші звернення, заяви громадян.

У роботі комісії взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів А.Осипенко, начальник служби у справах Л. Ющенко, заступник директора ЦСССДМ Любарської селищної ради О. Кришталь, в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту О. Данилко, начальник відділу юридичної та кадрової роботи Т. Васільєва, лікар-педіатр Є. Сиротенко, заступник начальника управління фінансів Н. Янко, начальник загального відділу селищної ради Л. Вашкевич, спеціаліст відділу праці та соціального захисту населення Т. Тарасюк, інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Любарського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області Ю. Саківський. Також на комісію були запрошені в.о старости Липненського старостинського округу О. Ковтонюк, головний спеціаліст служби у справах дітей Любарської селищної ради З. Грама, провідний спеціаліст служби у справах дітей Любарської селищної ради Т. Луцкова, спеціаліст служби у справах дітей Любарської селищної ради А. Кулініч.

За результатами комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.