Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу...    

Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

Про затвердження Положення про централізовану бухгалтерію відділу культури, туризму та організаційно – масової роботи Любарської селищної ради.

Про Програму розвитку Любарського відділення Бердичівської ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області щодо функціонування  центру обслуговування платників на 2018-2020роки.

Про внесення змін до штатного розпису закладів дошкільної освіти Любарської селищної ради на 2018 рік.

Про внесення змін до штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради на 2018 рік.

Про внесення змін до штатного розпису Інформаційно – методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради на 2018 рік.

Про затвердження переліку комунального майна Любарської селищної ради, яке може бути передано в оренду у 2018 році.

Про затвердження Порядку передачі в оренду майна комунальної власності Любарської селищної ради та затвердження Методики розрахунку орендної плати  за майно, що є комунальною власністю Любарської селищної ради та пропозиції її розподілу.

Про затвердження нормативних документів з окремих питань управління комунальною власністю Любарської селищної ради.

Про затвердження Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю Любарської селищної ради.

Про затвердження Положення про порядок відчуження майна комунальної власності   Любарської селищної ради та Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для розробки незалежної експертної грошової оцінки майна комунальної власності  Любарської селищної ради.

Про затвердження розпоряджень Любарського селищного голови. 

Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію (ефективну термосанацію)  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 за адресою: вул. Бердичівська, 4 в смт. Новий Любар, Любарського району, Житомирської області.

Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика на прибудинковій території за адресою вул. Незалежності, будинки №46 та 48.

Про затвердження  проектно-кошторисної  документації на капітальний ремонт електричної  мережі вуличного освітлення села Коваленки Любарського району Житомирської області.

Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Любарської селищної ради на 2018 рік.

Проекти рішень VIІ  сесії селищної ради VIII cкликання 06.07.2018 року

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу...    

Ознайомитись з проектами рішень постійної комісії можна за даним  посиланням ...

Питання охорони здоров’я, соціального захисту населення, пенсіонерів, ветеранів війни та праці, громадян, які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників АТО та їх сімей, з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування...

Ознайомитись з проектами рішень постійної комісії можна за даним  посиланням ...

Питання агропромислового комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

Ознайомитись з проектами рішень постійної комісії можна за даним  посиланням ...