Фото без опису30.01.2019 року відбулася чотирьохстороння робоча зустріч між представниками Житомирського обласного центру для сім’ї, дітей та молоді в особі директора Г. В. Антіпової та заступника директора Л. В. Теребей, ЦСССДМ Любарської селищної ради в особі в. о. директора О. В. Кришталь, Любарської ОТГ в особі секретаря В.В. Янко та Відділу освіти, молоді та спорту в особі начальника відділу А. М. Осипенко.

 

Мета зустрічі – обговорення питання створення та забезпечення функціонування мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

 

Представники ЖОЦССДМ детально розповіли про особливості роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги та послідовну модель надання допомоги потерпілим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

 

Функціонування даної мобільної бригади відбуватиметься на базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради та сприятиме підвищенню спроможності територіальної громади забезпечувати доступ її мешканців до якісних соціальних і реабілітаційних послуг та екстрено реагувати на випадки насильства.

 

Фото без опису