Фото без опису16 грудня 2018 року сектором  молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради було організовано та проведено перший етап змагань з волейболу «Новорічні зустрічі». Змагання проводилися з метою підвищення масовості дитячо-юнацького волейболу серед підростаючого покоління, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять волейболом, виявлення здібних волейболістів, популяризації та розвитку волейболу у Любарській громаді.

Учасниками недільної зустрічі  стали команди з восьми загальноосвітніх навчальних закладів, які складалися з учнів 5-9 класів.

            Суддівство забезпечували вчителі фізкультури Павлюк Я.Р, Ліневич М.Г., Сушицький Р.Р. та Сологуб Т.І.

            Змагання були напруженими, з багатьма цікавими моментами. Вболівальники насолоджувалися грою своїх команд.

            Перше місце здобула команда Привітівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (тренер Шеремета М.Ю). Друге місце посіла команда Любарської гімназії №1 (тренер Ліневич М.Г.). Третє місце завоювала команда Мотовилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (тренер Яткевич А.С.). Командам було вручено кубок та дипломи.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису