День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти, радості і втіхи.

           Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Саме тому, 19.12.2018 року в Любарській школі мистецтв, службою у справах дітей селищної ради, службою у справах дітей райдержадміністрації, за участю відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, проведено спільний святковий захід для дітей вказаної категорії.

           Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей, саме тому, на свято Миколая завітали соціальні опікуни, які подарували дітям не тільки приємні подарунки, а й часточку любові та турботи.

           Всіх учасників свята привітали вихованці Любарської школи мистецтв селищної ради, підготувавши присутнім цікаву виставу, пісенні номери та веселі конкурси. Діти відчули теплу атмосферу у святковому залі, були не лише глядачами, а й учасниками свята. Вони з радістю брали участь у розважальних конкурсах, розповідали віршики, водили хороводи, а Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

           По закінченню святкового заходу, присутнім в залі дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, були вручені приємні подарунки.

           Дуже приємно, що спільними зусиллями, ми змогли принести малечі радість.

           Висловлюємо подяку усім, хто приєднався до привітання дітей. Немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях. Цього року діти ще раз переконались, що дива трапляються. 

Начальник служби

у справах дітей селищної ради 

Л.Л. Ющенко