Фото без описуВ День Святого Миколая на Любарщині відбулося офіційне відкриття новорічної ялинки. Усіх жителів нашої славної Любарщини привітав секретар ради Василь Володимирович Янко. Василь Володимирович побажав щоб рік прийдешній додав усім нам нових сил, приніс нові сподівання та втілення заповітного. 

«Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком ваші оселі. Нехай чарівність новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва дарують Вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, професійних досягнень та творчих  здобутків. Тож нехай у ці святкові дні Різдвяна зоря об'єднає усіх нас вірою в самих себе і в Україну, спільною справою, вагомими досягненнями, благословляючи наші помисли і діла, зміцнюючи нашу мудрість, силу і віру.»

Веселий настрій подарували присутнім творчі колективи районного будинку культури, які виступили з оригінальними та цікавими номерами.

Цього річ присутніх порадували величезна кількість Дідів морозів з більшості старостинських округів, які розважали діток і дорослих, бажали міцного здоров’я і миру. І це обов’язково має збутися, адже ми усі про це мріємо.

Тож дякуємо усім, хто подарував нам такий гарний початок Новорічних та Різдвяних свят.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису