Фото без описуВ ході проведення Всеукраїнського тижня права службою у справах дітей Любарської селищної ради, 11.12.2018 року, спільно із сектором Любарської районної філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, відбулась зустріч із учнями Любарського професійного ліцею.

Провідним спеціалістом служби у справах дітей - Т.В. Луцковою, був підготовлений змістовний виступ у якому основні акценти були побудовані на правах, обов’язках громадян, куди потрібно звертатись, щоб захистити свої законні інтереси, де знайти потрібну інформацію та інше. Звернули увагу і на те, як протидіяти дискримінації та насильству на різних рівнях, обговорили, як попередити та уникнути конфлікт.  Провідний інспектор ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, Тамара Леонідівна - не вперше спілкується із учнями ліцею, тому її виступ був побудований на питанні щодо поваги дітей до честі та гідності відносно іншої людини, також інспектор вкотре наголосила про відповідальність за скоєні вчинки.

Протягом години спілкування в залі панувала атмосфера активності між учнями та виступаючими, адже слухачі ставили ряд питань фахівцям, дискутували між собою. В кінці заходу провідним спеціалістом Тетяною Луцковою був підведений підсумок та проведене анкетування учнів по вищезазначеним питанням.

Фото без описуФото без опису