ОДНОГОЛОСНО ЗА: обласна комісія  по наданню фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам підтримала наш проект по створенню молочного кооперативу на базі Липненського старостинського округу, а саме кооператив отримає  200 000 грн. з обласного бюджету на придбання обладнання.

Цими днями  ми з головою кооперативу та в.о старости повернулися із засідання. Частково співфінансуватиме проект депутат обласної ради Ходак І. Є.
Ініціативність та бажання об'єднатися є головним фактором запуску кооперації. 
Цьому передували неодноразові поїздки на Львівщину з метою переймання досвіду молочної кооперації, збори із мешканцями сіл щодо важливості кооперування, підготовка документів по створенню кооперативу та подання заявки на программу
ому дякую активним жителям села за готовність, голові кооперативу Денисюк Раїсі, в.о старости Ковтонюку Олегу,  депутату обласної ради Ходаку І. Є.,  Дудару О. М.

АКТУАЛЬНІСТЬ МОЛОЧНОЇ КООПЕРАЦІЇ для нашої громади полягає і в наступному: 87 % НАСЕЛЕННЯ - СІЛЬСЬКЕ, яке займається розведенням ВРХ, в основному корів. Загальна чисельність ВРХ на території громади – 6325, у т.ч. корів– 4 366.