Фото без описуУ першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія.

Тисячі людей відчувають Вашу турботу, увагу і доброзичливість, бо Ви щодня допомагаєте їм справитися з нелегкими життєвими обставинами.

Ви обрали для себе нелегку, але благородну та дуже важливу професію допомагати і надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Від професіоналізму та компетентності, високих особистих якостей соціальних працівників багато в чому залежить якість життя багатьох людей в нашій країні, їх соціальне самопочуття, впевненість в завтрашньому дні. В основі Вашої щоденної важливої праці лежить один з головних принципів людства – підтримка ближнього.

         Любарський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) бажає всім працівникам соціальної сфери творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася Ваша віра в щедрість людської душі, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

         Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну та гуманну справу.

З повагою,

Любарський територіальний центр

соціального обслуговування