Фото без опису30 жовтня 2018 року  в конгрес-центрі  Житомирського  медичного інституту  відбулась презентація інформаційної компанії

 «Євроінтеграція: сила можливостей»  за участю Віце-прем’єр – міністра України з питань європейської  інтеграції  Іванни Орестівни Климпуш-Цинцадзе та  Ігоря  Гундича - голови Житомирської обласної державної адміністрації. На презентацію були запрошені голови об’єднаних територіальних громад. Від Любарської об’єднаної територіальної громади участь в презентації взяли секретар  селищної ради Янко Василь Володимирович та заступник селищного голови з питань виконавчих  органів Осипенко Алла Миколаївна.

         Мета цієї програми «Євроінтеграція: сила можливостей» -  роз’яснення та популяризація  практичних  переваг  і можливостей, які вже мають або невдовзі отримають українці від  євроінтеграційного курсу України . Проект реалізується Офісом Віце-прем’єр –міністра  з питань європейської та євроатлантичної  інтеграції України за підтримки  Громадської спілки  «Фонд підтримки  реформ  в Україні» та Western NIS Enterprise Fund  (WNISEF)  в рамках проекту   « Підвищення обізнаності  про вплив Угоди про Асоціацію з ЄС» та Проекту ЄС Association4U.

Фото без опису