Фото без опису21 жовтня в Малій Деревичці відбулося свято села.    Свято для села довгоочікуване, адже громада села отримала від Любарської селищної ради у власність приміщення бувшого дитячого садка, яке на протязі багатьох років стояло напівзруйнованим. На загальних зборах громадян було вирішено власними силами відновити приміщення та організувати в ньому заклад для проведення ритуальних обідів.

Ремонтні роботи розпочалися 3 роки назад під керівництвом ініціативної груп начолі із Надією Грінченко та Наталією Баранівською. Було замінено 9 вікон на мп та встановлено двоє бронедверей, відремонтовано дах.  Потім роботи призупинилися через брак коштів. І ось в цьому році , починаючи із червня місяця робота знову закипіла. На цей раз ініціативу лідера на себе взяла Надія Босак. З кожного двору було залучено по 300 грн, допомогу надали Староконстянтинівський молокозавод, ФОП із Романова Віктор Трушківський, СФ «Едельвейс» , ТОВ «Відродження», ТОВ «Хмільницьке», ТОВ «Агро-регіон Любар», народний депутат України В.Й. Развадовський , депутати обласної ради І.І. Сабадаш та І.Є. Ходак, депутат Любарської селищної ради С.Л. Мельник, ФОП  Пилипчук Ю.В. Значний внесок зроблено місцевим підприємцем Зоєю Вакулою , яка закупила бм на суму 5 тис.грн.

На ремонтних роботах працювало багато людей ,щоб відзначити усіх потрібно перерахувати усе село. Велика усім вдячність та повага, адже у наш час важко згуртувати громаду .

Відкриття закладу відбулося з його освячення , яке провівнастоятель Свято-Троїцького храму с.Ст. Чорторіяо.Тарасій.

Прекрасна святкова концертна програма , яку підготувало молоде покоління села під керівництвом Тетяни Грохольської, виступ баяніста Сергія Шпака, відзначення учасників АТО  сприймалися в залі оваціями.

Присутніми на заході були голова Любарської селищної ради Володимир Герасимчук  та депутат ради Сергій Мельник , які зверталися до жителів села із словами привітання та подяки за проявлену ініціативу. 

Було відзначено за  проявлену активність Надію Босак та передано для закладу цінні подарунки.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

                               Фото без опису