Фото без опису«Їх розшукують Збройні Сили України»

В умовах складної суспільно-політичної обстановки, постійної готовності до ведення повномасштабних бойових дій з російсько-терористичними угрупуваннями абсолютна більшість військовослужбовців Збройних Сил України
залишаються вірними Військовій присязі та конституційному обов’язку по захисту незалежності, територіальної цілісності і недоторканості нашої держави.
          В той же час, у військових частинах (підрозділах) продовжують мати місце випадки, коли окремі військовослужбовці, ігноруючи законодавчі вимоги щодо виконання обов’язків військової служби, проявляючи малодушність та прикриваючись впливом реальної небезпеки, моральною, фізичною перевтомою чи наявністю сімейно-побутових проблем стають на шлях ухилення від військової служби шляхом самовільного залишення військових частин та дезертирства.

          Військова служба правопорядку спільно з військовими комісаріатами Житомирської області проводить розшук військовослужбовців Збройних Сил України, які самовільно залишили військові частини чи місця служби або не з’явилися в строк без поважних причин на військову службу.

Тому звертаємось до військовослужбовців, які з будь-яких причин залишили військові частини або місця служби, звернутись для врегулювання даного питання до військового комісаріату або Військової служби правопорядку.

Інформацію про розміщення найближчого органу управління Військової служби правопорядку можна дізнатися у Любарському районному віцйськовому комісаріаті за адресою: смт.Любар, вул..Ватутіна,3 або за      тел. 2-35-43