Фото без описуСтартує Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді»


З метою ознайомлення школярів та студентів з професією державного (приватного) виконавця та популяризації професії виконавця, Міністерство юстиції України оголосило Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді», обласний етап якого розпочинається 1 жовтня 2018 року.
Конкурс проводить Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області у двох секціях:
I – серед учнів загальноосвітніх шкіл на тему: «Портрет виконавця»;
II – серед студентів закладів вищої освіти на тему: «Портрет виконавця».
За підсумками обласного етапу конкурсу визначаються по три переможці в кожній секції.
Кожен навчальний заклад може представляти необмежену кількість учасників в кожній секції.
Формати творчих робіт для секції учнів:
- вірш;
- малюнок;
- есе, сценарій заходу.
Формати творчих робіт для секції студентів:
- вірш, брошура, буклет;
- презентація, відеоролик;
- есе, сценарій заходу.
На кожній роботі додатково зазначаються: прізвище, ім’я, по батькові автора; дата народження; назва навчального закладу; адреса проживання автора та контактні дані (телефон, електронна адреса).
Творчі роботи надсилаються до 29 жовтня 2018 року до Головного територіального управління юстиції у Житомирській області: м. Житомир, м-н. Соборний, 1 (контактна особа Татуревич Ганна Святославівна, тел. (0412) 22-05-77).
Оцінка творчих робіт проводиться за такими критеріями:
- для учасників в секції учнів загальноосвітніх шкіл: загальна кількість балів – 50 балів (20 балів – актуальність; 15 балів – креативність; 15 балів – оригінальність);
- для учасників в секції студентів вищих навчальних закладів: загальна кількість балів – 100 балів (25 балів – актуальність; 20 балів – практичність, 20 балів – креативність; 15 балів – оригінальність, 10 балів – доступність, 10 балів - новизна).
Переможці обласного етапу конкурсу нагороджуються дипломами I - III ступенів Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.
Кращі роботи (школяр та студент) надсилаються до Міністерства юстиції України для участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді».
Автори найкращих творчих робіт будуть опубліковані в журналі «Бюлетень Міністерства юстиції України», на офіційному сайті Міністерства юстиції та на сайті Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, а також нагороджені дипломами за кращі творчі роботи на урочистій церемонії в Міністерстві юстиції України.