Фото без описуДень працівників освіти  – це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов.  Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

Напередодні професійного свята,  5 жовтня 2018 року, будинок культури Любарської об’єднаної громади зібрав представників професії - вчителів, вихователів, інших працівників сфери освіти з усіх куточків району аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток суспільства.

В цьому році організацію свята взяла на себе Любарська селищна рада.

Зустріч гостей розпочалася із запашної кави, солодощів та щирих привітань від працівників відділу освіти Любарської селищної ради. Це сприяло невимушеній і затишній  атмосфері.

Вступна частина концертної програми була лаконічною, але змістовною і насиченою. Розпочався концерт хореографічною композицією «Школа назавжди», яка налаштувала усіх присутніх на ліричний, позитивний настрій. Дружнє спілкування, приємні сюрпризи, квіти, смачний коровай –ось чим запам’ятається цей день нашим педагогам.

Ведучі свята – Секретар селищної  ради Василь Янко та заступник селищного  голови Алла Осипенко -  цікаво і креативно провели урочисту частину заходу.

Голова Любарської об’єднаної громади Володимир Герасимчук , голова районної державної адміністрації Костянтин Чернецький  та голова районної ради Ігор Кучер звернулися із щирими привітаннями до освітян .

Багато гарних емоцій подарував присутнім виступ вокально-інструментального ансамблю із Чуднова «Рідний край», виступ якого відбувся завдяки сприянню Народного депутата України В. Й. Развадовського.

Пісні, що торкалися серця, щирі аплодисменти, радість і гордість за успіхи колег, багато приємних сюрпризів - захід видався особливо душевним.

Це приклад того, як  яскраве поєднання колосального досвіду і молодечої енергії не лише на святковій сцені, а й у повсякденній роботі наших освітян та керівників району приносить Любарщині славу. Ця слава втілюється у перемогах учнів, вчителів, шкіл нашого району на численних інтелектуальних, творчих і спортивних змаганнях .Щира вдячність всім хто доклав частку своєї душі щоб свято пройшло душевно , тепло та професійно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису