Фото без описуЩороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення - свято людяності, милосердя, великодушності.

       Діти – найдорожче багатство кожної людини. Головне завдання дорослих - захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що, волею долі, у них відібрало життя – батьківську любов та люблячу родину.

        Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

        Усиновлення, встановлення опіки, піклування, створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу – це акти великої соціальної ваги, прояв гуманізму, а також реалізація природної потреби материнства і батьківства та водночас захист від самотності, як дорослих так і дітей.

        Служба у справах дітей Любарської селищної ради щиро вітає усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти.

        Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!