Фото без опису

Багато хто думає, що мир – це відсутність війни. Але мир є дещо більше. Мир це ще й добрі відносини між людьми… Мир треба нести кожного дня, налагоджувати контакти між людьми, шукати доброго спілкування…     

                Фото без опису

21 вересня - Міжнародний день Миру! Мир – це те, до чого прагнуть усі народи світу. За ініціативи Генеральної Асамблеї ООН з 1982 року цей день відзначаю як день всесвітньої відмови від насильства та вогню. Цього дня ООН закликає усі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров. Відмова від насильства і воєн - необхідна умова для подальшого розвитку людства. Війна і агресія - не спосіб вирішення проблем, вони ускладнюють життя, завдаючи багато горя і нещасть. Для тих, хто живе в благополуччі, ці слова нічого не значать, їм важко оцінити роль Міжнародного Дня Миру. Але для тих, хто чув, як під вікнами будинку вибухають снаряди та бачив, як гинуть люди, це свято надзвичайно важливе.  І для того, щоб цього більше не сталося, вони готові зробити багато.   Найбільше страждають невинні діти, адже діти - це наше майбутнє. А яке може бути майбутнє, коли дитина скривджена...??? Спроба донести до людства думку про важливість миру і спокою, хоча б 21 вересня, коштує і нашої уваги.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради підтримує акцію "ОБ’ЄДНАЄМОСЬ ЗАРАДИ МИРУ" та проводить ряд заходів до святкування Міжнародного дня Миру. А саме:

  • виховні години у школах Любарської ОТГ на тему: «Мир на землі – радість у родині»;
  • конкурс на кращий малюнок « Ми за мир»;
  • розповсюдження буклетів про Міжнародний День Миру.

     Хай буде мир у всьому світі! Хай буде мир у нашій рідній Україні!!!