Фото без описуЗабезпечення ефективної молодіжної політики в умовах децентралізації – один з пріоритетних напрямків діяльності органів місцевого самоврядуванняНайбільш затребуваними, на думку молоді, як на рівні країни, так і на рівні окремого населеного пункту, є такі напрями державної молодіжної політики, як підтримка талановитої молоді, популяризація здорового способу життя та розвиток молодіжної інфраструктури.

Саме тому впровадження ефективної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації можливе лише за умови об’єднання зусиль та координації діяльності органів місцевого самоврядування та молодіжного представництва.

11 вересня на IX сесії  VIII скликання було прийнято рішення про створення Молодіжної ради при селищному голові Любарської селищної ради та затвердження Положення про Молодіжну раду.

Цій події передував ряд справ, які ініціювалися лідерами молодіжного руху нашого селища Павлом Гижком, Олександром Стасишиним, Олександром Брахом, Крістіною Донець, Зоряною Осипенко. Вони взяли участь в акції «Розфарбуй своє селище», організували велопробіг на День Незалежності та суботник з прибирання берега річки Случ. Молодіжна ініціатива переросла в серйозний осередок молодіжної активності, який є прикладом для інших та заохочує стати його учасником.

Молодіжна рада готова працювати над проектами, ініціювати різноманітні справи, які зможуть якісно змінити життя Любарської громади на краще, сприяти підвищенню громадянської активності як молоді, так і мешканців громади вцілому.

Селищний голова Володимир Герасимчук повністю підтримує молодіжний актив громади: «Ідеї молоді ми завжди вітаємо та підтримуємо. Адже за молодим поколінням – майбутнє громади і всієї країни. Від себе маю єдине прохання – вносити більше яскравих фарб до щоденної праці місцевого самоврядування, щоб ми разом зробили наше селище затишним та привабливим».

Фото без опису