Про призов громадян на

 строкову вiйськову службу

 

  1. Згідно із Законом України " Про військовий обов'язок і військову службу", Указу Президента України від 15.02.2018 № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової  служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» , у жовтні - листопаді 2018 року  проводиться черговий призов громадян на строкову вiйськову службу.
  2. Явцi на призовну дільницю Любарського району для призову на строкову вiйськову службу пiдлягають всi громадяни  2000 року народження, яким в період чергового призову  виповниться 18 рокiв, також громадяни, якi народилися в 1991- 1999 роках та втратили право на вiдстрочку вiд призову  на строкову військову службу, а також громадяни не  призванi ранiше з різних обставин.
  3. Усi громадяни, якi пiдлягають призову на строкову вiйськову службу, зобов'язанi прибути на призовну дільницю Любарського району  за адресою: смт.Любар, вул. Ватутіна, 3 у встановлений час,  з документами, що зазначені в  особистих повiстках. Громадяни, якi не  отримали особистих повiсток  зобов’язані прибути до Любарського РВК з 1 жовтня по 30 листопада 2018 року  та мати при собі документи,  що  засвiдчують особу.
  4. Всi особи призовного вiку, якi пiдлягають призову на строкову вiйськову службу i тимчасово перебувають на території Любарського району зобов'язанi негайно  повернутися до мiсця постiйного проживання та з'явитися у  вiйськовий комiсарiат для проходження призовної комiсiї.
  5. На пiдставi Закону України "Про вiйськовий обов'язок i вiйськову службу" керівники   пiдприємств, установ,  організацій, кооперативів,  навчальних закладiв, незалежно вiд  їх підпорядкування і форм власності зобов’язані вiдкликати призовникiв з вiдряджень для забезпечення своєчасного  їх  прибуття на призовну дiльницю.
  6. Громадяни, якi ухиляються вiд призову i не з'являються за повiсткою до вiйськового комiсарiату несуть вiдповiдальнiсть згiдно з чинним законодавством.

 

    Військовий комісар Любарського РВК

    підполковник                                                                           А.М.ГОНИШНЮК