Шановні мешканці громади!

Любарська селищна рада з метою забезпечення жителів громади ефективним системним наданням адміністративних послуг планує створити Центр надання адміністративних послуг(далі - ЦНАП) - структурний підрозділ, куди громадяни приходять щодня та можуть замовити різні види послуг за мінімальної кількості відвідувань. В ЦНАП реалізовується принцип одержання будь – якої інформації, консультації чи послуги в одному місці,за принципом офісу «відкритого простору» із зручними та комфортними умовами, кваліфікованим і приязним до громадян персоналом.Так для прикладу: заявник, звернувшись за однією послугою (наприклад, за свідоцтвом про народження дитини), отримує наступну послугу - реєстрація місця проживання дитини, подає заяву на одноразову допомогу при народженні дитини, та у зв’язку зі зміною складу сім’ї подає заяву та декларацію на субсидію, і коли сім’я багатодітна то і з заявою про надання статусу та видачу посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї. Тобто суб’єкт звернення може отримати п’ять послуг в одному місці і за одного відвідування.

Майбутній ЦНАП планується створити у частині приміщенні (фойє) районного кінотеатру загальною площею 130 кв.м. Передбачається створення секторів: прийому, інформування, очікування та обслуговування; облаштування куточка для відвідувачів із дітьми, туалетної кімнати з урахуванням потреб осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Чекаємо від вас ідей, пропозицій та доповнень до розробленого архітектором плану з розміщення технологічного обладнання та меблів до 24 серпня 2018 року. 

Свої пропозиції можете надсилати на електронну адресу liubar.hromada@gmail.сom або звернутися за адресою: смт.Любар, вул. Незалежності,38, відділ економічного розвитку та інвестицій

Додаткова інформація