Фото без опису«Первоцвіт-фарм» - найсоціальніша мережа аптек у Житомирі та області.

Головними принципами колективу товариства  є милосердя, гуманність, людяність і допомога нужденним..

Первоцвіт-фарм –компанія, яка вже зарекомендувала себе на фармацевтичному ринку, як

надійний партнер. В минулому році колектив мережі відсвяткував десятиріччя компаніі. За ці роки було багато  досягнуто у становленні компанії на фармацевтичному ринку.

Дотримуючись цих принципів, ТОВ «Первоцвіт-фарм» відкрило ряд соціальних аптек, які пропонують широкий спектр лікарських засобів за зниженими цінами та зі знижками для найбільш незахищених верств населення - ветеранів, інвалідів, людей похилого віку, дітей війни, учасників АТО та інших.

У 2011 році аптека «Первоцвіт-фарм» у Житомирі увійшла до ТОП-25 аптек України.

У лютому 2015 року мережа здобула перемогу як представник середнього бізнесу на регіональному конкурсі «Благодійна Житомирщина».

У березні 2015-го зайняла 1 місце на національному конкурсі «Благодійна Україна».

Директор ТОВ «Первоцвіт-фарм» Микола Поліщук нагороджений Святішим патріархом Філаретом медаллю «За жертовність та любов до України».

В липні 2016 року керівництвом було прийнято рішення про створення  ексклюзивної лінійки фіточаїв. З початку 2017 року фіточаї “Первоцвіт -Фарм” поповнили асортимент кожної аптеки та аптечного пункту власної мережі та інших  аптечних мереж, а також продуктових магазинів.

В липні 2018 року вийшла в продаж лінійка пластирів власної ТМ Первоцвіт фарм.

На сьогоднішній день мережа налічує 50 аптек та аптечних пунктів в Житомирській області та за її межами та, незважаючи на стрімку динаміку свого розвитку, дотримується свого головного принципу турботливого ставлення до кожної родини, завжди іде на зустрічну співпрацю з адмістрацією населених пунктів, де розташовані аптечні підрозділи мережі .

ТОВ «Первоцвіт-фарм» несе добро і допомогу кожному, что хоч раз відвідав аптеку, сприяє комфорту і захисту всіх відвідуючих.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису