ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення під час розгляду питання про зміну назви

вулиці Центральної с. Липне  на вулицю Ганни Платонівни Марцун

  1. Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Любарської  селищної  ради.
  2. Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи  - вулиця  Центральна
  3. Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі, та обґрунтування такої пропозиції. – вулиця Ганни Платонівни Марцун.

Ганна Платонівна  — бувший Липненський сільський голова, депутат житомирської обласної ради двох скликань, внесла значний  особистий внесок  в соціально-економічний  та культурний розвиток Липненської громади..

  1. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події – Войтко С.І., Ковтонюк О.В., та переважна більшість громадян Липненського старостинського округу.
  2. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення:

Строк надання пропозиції - з 20.07.2018 до 20.09.2018 року

Пропозиції та консультації під час розгляду питання про зміну назви вулиці Центральної  на вулицю Ганни Платонівни Марцун приймаються та надаються виконавчим комітетом Любарської селищної  ради, а саме:

  • Секретар селищної ради –Янко В.В. Незалежності , 38,  тел.: 2-22-90 ;
  • Відділом  організаційної роботи селищної ради.

Яцух Оксана Вікторівна – начальник відділу з організаційної роботи Любарської селищної ради, вул. 13100 Незалежності, 36, 1-й поверх;

Поштою на адресу:Житомирська обл., смт. Любар, вул. Незалежності, 38

На електронну адресу: E-mail: liubar.hromada@gmail.com

Примітка: Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

За підсумками розгляду та узагальнення громадського обговорення на засіданні комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд розташованих на території Любарської селищної ради, результати оприлюднюються на офіційному сайті Любарської селищної  ради liubar.hromada@gmail.com  та у газеті  «Новий день»у термін до 01 жовтня  2018 року.