Фото без опису11.06.2018 р. заступником з питань діяльності виконавчих органів Любарської селищної ради А.М. Осипенко, начальником служби у справах дітей селищної ради Л.Л. Ющенко, заступником директора ЦСССДМ Кришталь О.В., провідним фахівцем ЦСССДМ Любарської селищної ради Киналь В.Ю. та завідуючою ФП Батюх Ю.П відбувся  плановий об’їзд багатодітних сімей та сімей, які перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах по території села Мала Деревичка, Любарського району.

   В рамках об’їзду комісія відвідала 7 сімей та обстежено їх матеріально – побутові умови проживання. Під час об’їзду заступником селищного голови А.М. Осипенко взято під контроль проблемні питання сім’ї переселенців, які виховують трьох малолітніх дітей.

  З  батьками проведено попереджувально – роз’яснювальну роботу щодо наслідків неналежного виконання ними  батьківських обов’язків  відносно малолітніх та неповнолітніх дітей, недопущення вчинення жорстокого поводження та насильницьких дій щодо дітей, а також роз’яснено юридичну складову даного питання. Здійснено профілактику негативних явищ, соціально – небезпечних хвороб та ризиків залежностей. Діти отримали роз’яснення про свої права і обов’язки, про здоровий спосіб життя.

За результатами відвідування сімей, службою у справах дітей складено відповідні акти, комісією зроблено висновки щодо стану батьківського потенціалу та забезпечення належних умов для утримання і виховання дітей, щодо придатності чи непридатності житла для проживання.

 

Начальник служби у справах дітей

Любарської селищної ради                                                                            Л.Л. Ющенко

      
Фото без описуФото без опису