Фото без опису 

1 червня відділами та службами Любарської  селищної ради: у справах дітей, культури, туризму та організаційно-масової роботи, освіти, молоді та спорту,  центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та центром зайнятості  було проведено свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

На свято запрошувалися діти УСІЄЇ  Любарщини.

Організаторами була підготовлена насичена програма, яка передбачала розваги, конкурси, майстер-класи тощо, які дали можливість кожній дитині долучитися до свята.

Проводився традиційний для цього свята конкурс малюнка на асфальті «Дитячі мрії», який цього разу проводився у трьох вікових категоріях. Переможців відзначено подарунками.

Надзвичайною популярністю користувався «Салон краси», де учениці  Любарської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 під керівництвом викладачів Школи мистецтв робили аквагрим.

Діяли три фотозони, де усі бажаючі могли сфотографуватися на килимку з медведиком, квітами з кульок, у перуках чи масках; в обладунках пожежника біля пожежної машини, біля поліцейської машини.

Працювали майстер-класи, де кожен міг сплести собі браслети з атласних стрічок (організатор  Юлія Прокудіна),  ляльку-мотанку, чому навчали майстрині з Великих Деревич.

Усім сподобався показ юних топ-моделей, який демонстрували учні 4-х класів Любарської гімназії №1 та Любарської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Проводилися вікторини для дітей, переможці нагороджувалися призами.

Під керівництвом хореографа Олени Попової проводився танцювальний  флешмоб.

Спеціалісти Любарського районного Центру зайнятості Оксана Радіонова та Анатолій Конон провели  конкурс «Пізнай свою професію», який дозволив дітям діагностувати схильність до певних професій.

Усе свято відбувалося на фоні мистецького фестивалю, у якому взяли участь школярі багатьох навчальних закладів .

Усі діти отримали солодощі, соки, воду.

У якості  волонтерів заходу виступили працівники відділів та служб Любарської селищної ради.

У святі взяли участь близько півтисячі дітей Любарщини.

    Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Матеріали фотосесії 01.06.2018 року ви можете знайти в розділі ФОТОГАЛЕРЕЯ