Фото без описуЛіквідатори Чорнобильської АЕС Любарщини  разом з керівництвом селища, району, установами та організаціями  під звуки духового оркестру урочистою ходою розпочали заходи з вшанування Героїв-ліквідаторів.

Заупокійну панахиду служив священник УПЦ Київського патріархату Отець Василь Зварич.

Живим подякували за внесок у порятунок України та світу від атомного лиха, а у згадку про недожившим до цього дня із вдячністю поклали квіти до пам’ятника загиблим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та схилили голови у хвилині мовчання.

Мітинг-реквієм продовжився у Любарській школі мистецтв. З промовами перед присутніми  виступили  перший заступник голови Любарської районної державної адміністрації Луврук О.І., голова районної ради Кучер І.П. та  секретар Любарської селищної ради Янко В.В.

Василь Володимирович Янко  висловив  велику вдячність та шану за  героїзм та самовідданість. Адже ціною власного життя та здоров'я, без вагань та роздумів, жителі і нашого краю  зробили свій внесок у ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборкуваному смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису